Connect personal training

Jouw personal trainer in GentOnze trainers 

Een gezonder lichaam

Stijn Lekens

Head coach & founder

Jouw doel is mijn doel! Samen tekenen we een grondig plan van aanpak uit om jouw sportieve doelstellingen te behalen. Ik begrijp als geen ander dat jouw tijd en doelen van essentieel belang zijn, elke training zal daarom tijdsefficiënt – kwalitatief en op maat gebracht worden.

Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door sport en bewegen waardoor de stap om een eigen begeleidingscentrum op te richten niet zo heel ver lag. Als oprichter en Head Coach van Connect Personal Training wil ik jou helpen jouw sportieve doelen te behalen in al zijn facetten.

Mijn interesses en bijhorende specialisaties liggen in functionele krachttraining, letselpreventie en je terug fit in je vel voelen. Ook voor sportspecifieke trainingen kan je bij mij terecht.

De trainingen worden steeds met gedrevenheid en de nodige portie humor gegeven, al dan niet met een straf verhaal. En tegen snoepjes zeg ik nooit nee!

 

 • Head Coach en oprichter Connect Personal Training
 • Voormalig Physical Coach Nationaal Team Badminton
 • Bachelor Lichamelijke Opvoeding
 • Trainer B individuele fitness
 • Blood Flow Restriction Trainer
 • Entraptment Neuropathies In Neuropathic Pain – Pathomechanism, assesment & management
 • Alles omtrent badminton van recreatief tot topsport niveau

Een gezonder lichaam

Thomas Malter

coach

Als jouw personal trainer ben ik gepassioneerd om samen met jou doelen te bereiken die verder gaan dan fysieke kracht. Laten we samen werken aan een gezonder, sterker en zelfverzekerder jij. De weg naar succes begint met de eerste stap – laten we die stap samen zetten!

Thomas is gepassioneerd door krachttraining en het persoonlijk begeleiden van mensen met een sportieve doelstelling, groot of klein! Door middel van functionele krachttraining en het aanbrengen van een gezonde dosis humor, is Thomas de perfecte coach binnen Connect Personal training.

 

 • Personal Trainer
 • Bachelor Sport en Bewegen
 • Krachttraining

Laura Van Durme

voedingsdeskundige

Een gezonder lichaam

Geen strikte diëten maar net een haalbare aanpak op lange termijn
Via gevarieerde en gezonde voeding kijken we waar we jou kunnen helpen in functie van je sportieve doelstellingen en persoonlijke voorkeuren. Voedingsplannen worden opgemaakt met oog op jouw persoonlijke situatie en in functie van continuïteit op lange termijn. Iedereen kan bij mij terecht voor het optimaliseren van het voedingspatroon, hoe groot of klein je doelstellingen ook zijn.
 

Daarnaast leef ik me graag uit in de keuken om allerlei nieuwe recepten uit te proberen. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu zin in een eeuwige herhaling op zijn bord?  

 • Bachelor Voedings- en dieetkunde
 • Diabeteseducator
 • Sportdiëtist
 • Postgraduaat Nefrologisch diëtiste bij nierproblemen

Letselpreventie

Krachttraining

Interval Training

Een gezonder lichaam

onze gym

Een gezonder lichaam

Gelegen in het hartje van Gent met alle nodige faciliteiten. In onze gym kan je in alle rust en privacy trainen.
Geniet van de voordelen van onze private gym waar je in een rustige, professionele en afgeschermde omgeving aan je sportieve doelen kan werken. Geen drukte, geen afleiding, alleen jij en jouw doelen!

Elke trainingssessie wordt aangepast aan jouw fitheidsniveau, noden en voorkeuren. Bovendien bieden we flexibele trainingsuren aan die passen bij jouw drukke agenda. Jij staat centraal in onze trainingen wat de kwaliteit en effectiviteit aanzienlijk verhoogt!

2024 © Website created by Caption This Agency.