Contact

Personal trainer in Gentinfo & faq

Personal trainer in Gent

Personal trainer in Gent

Wens je graag meer informatie of weet je niet helemaal zeker of onze diensten bij jou passen?

Neem dan zeker contact met ons op en we helpen jou graag verder!

Connect Personal Training
Zwijnaardsesteenweg 54 A
9000 GENT

+32 485 97 23 91

Voor algemene vragen of meer informatie kan u het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u.

Personal trainer in Gent

2 + 1 =

FAQ

Personal trainer in Gent

Is Connect PT geschikt voor beginners?

Absoluut! Onze personal trainers zijn ervaren in het werken met mensen van alle fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we passen ons programma aan om aan jouw behoeften en comfortniveau te voldoen.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn eerste sessie bij Connect PT?

Tijdens je eerste sessie voeren we een grondige evaluatie uit om jouw doelen, gezondheidsgeschiedenis en fitnessniveau te begrijpen. Op basis daarvan ontwerpen we een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Zijn de trainingssessies individueel of in groepen?

Connect PT biedt zowel individuele als groepstrainingssessies aan, afhankelijk van jouw voorkeur en doelen. Beide opties worden aangepast aan jouw behoeften.

Kan Connect PT helpen met specifieke doelen zoals gewichtsverlies of spieropbouw?

Ja, onze personal trainers zijn gespecialiseerd in verschillende doelen, waaronder gewichtsverlies, spieropbouw, verbetering van de algehele conditie en meer. We passen onze aanpak aan om jouw specifieke doelen te bereiken.

Kan ik bij Connect PT ook terecht voor voedingsadvies?

Ja, we bieden voedingsadvies als aanvulling op onze trainingssessies. Een holistische benadering van gezondheid omvat zowel voeding als lichaamsbeweging.

Hoe kan ik een sessie boeken bij Connect PT?

Je kunt eenvoudig een sessie boeken door contact met ons op te nemen via onze website (directe bookingstool) of telefonisch. We helpen je graag bij het plannen van jouw eerste stappen naar een gezonder en actiever leven.